Overslaan en naar de inhoud gaan

Valkema Sport Running Center daagt je uit
Learn To RunNovation

Door Eindredactie op woensdag, 18 maart, 2015 - 14:11

RUNNING - Valkema Sport daagt je uit om op 4 april a.s. klaar te staan bij Learn To RunNovation die zij samen gaan organiseren met WS Running & Bootcamp.

Dit betekent klaar staan en meedoen aan het leukste hardloop evenement van Veendam. Dit alles met als uiteindelijke doel, het meedoen en volbrengen van de 5 km tijdens de Valkema Parkstadloop op 31 mei in het centrum van Veendam. Laat je aanmoedigen door vrienden en familie, en voel hoe het is om te leren rennen.

De trainingen worden gehouden van 4 april tot 27 mei. Op de woensdag wordt er gestart bij de Borgerswoldhoeve om 19.00 uur en de zaterdagtraining start om 9.30 uur bij Valkema Sport in de Kerkstraat.

Training na training wordt je begeleid door de ervaren trainers van WS Running & Bootcamp die zorg dragen voor een goede opbouw.

Valkema borduurt voort op het grote succes wat men had in het verleden onder de noemer “Learn To RunNovation”, waarbij grote groepen beginnende lopers met heel veel plezier en enthousiasme kennis maakten met de loopsport.

Bij deelname aan alle 16 hardloop en bootcamp trainingen ontvangen de deelnemers o.a. een mooi functioneel hardloopshirt en een waardebon bij aankoop van schoenen. Tevens inbegrepen een startbewijs van de Valkema Parkstadloop en na afloop van iedere training op zaterdag koffie/thee. Informatie over deelname en kosten kijk op www.valkemasport.nl of op www.facebook.com/ValkemaSportRunningCenter

Ga deze uitdaging dus aan en kom op de informatie & presentatieavond op dinsdag 31 maart a.s. om 19.00 uur bij Valkema Sport aan de Kerkstraat te Veendam.

Direct opgeven kan ook via www.valkemasport.nl 
Download hier het opgaveformulier en stuur deze naar info@valkemasport.nl o.v.v. opgave Clinics Valkema Parkstadloop.