Overslaan en naar de inhoud gaan

Gemeente Veendam doet mee aan NLdoet!

Door op dinsdag, 17 maart, 2015 - 20:34

20150314_NLdoet_2015_0.jpg

Burgemeester en wethouders gaan zwerfvuil opruimen in Borgercompagnie

NL DOET - Op vrijdag 20 maart 2015 steken de burgemeester en wethouders van de gemeente Veendam de handen uit de mouwen tijdens NLdoet! NLdoet is één van de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Het college van B&W gaat dit jaar aan de slag in Borgercompagnie. Om 15:00 uur bent u van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

De Klus
Het college van B&W gaat in het dorp en de directe omgeving van Borgercompagnie het zwerfvuil opruimen. De klus is op initiatief van Vereniging Dorpsbelangen Borgercompagnie. De vereniging wil graag een dorp zonder afval en rommel langs de wegen en paden. Aan het college de schone taak om Borgercompagnie zwerfvuil vrij te maken.

NL Doet is een initiatief van het Oranje Fonds
Het Oranje Fonds zet tijdens NLdoet de schijnwerpers op vrijwillige inzet. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers zijn voor de samenleving. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk en laat zien hoe leuk vrijwilligerswerk is.