Overslaan en naar de inhoud gaan

Carolina verguld met iN Veendam

Door op vrijdag, 13 maart, 2015 - 09:52

20150313_magazine_iN_Veendam_#02.jpg

MAGAZINE - Musicalster Carolina Dijkhuizen heeft woensdagmiddag 11 maart het eerste exemplaar van glossy magazine iN Veendam #02 in ontvangst genomen. Het was niet voor niets dat de oud-Veendamse deze eer te beurt viel: zij prijkte namelijk in al haar schoonheid op de cover van het tijdschrift. 

De artieste vormde het stralend middelpunt tijdens de lanceringsparty van iN Veendam in de Borgerswoldhoeve. Zo’n zeventig gasten waren daarvan getuige. Tijdens het evenement konden de aanwezigen tevens genieten van een proeverij met wijn (Piet Pijbes) en delicatessen (De Zuivelhoeve). 

Carolina, bekend van onder meer Aïda, The Lion King, Sister Act en momenteel Dreamgirl, toonde zich zeer verguld met het magazine en de weerslag van het exclusieve interview. Zij vertelde dit aan presentator Wiebe Klijnstra die de party in goede banen leidde.   

De tweede editie van iN Veendam - 84 pagina’s - verscheen deze week in een oplage van 5.000 exemplaren en is via diverse adressen gratis verkrijgbaar. Het tijdschrift is een uitgave van HDR Media uit Wildervank. 

De derde uitgave komt begin september op de markt.

20150313_magazine_iN_Veendam_#02a.jpg