Overslaan en naar de inhoud gaan

Weekverslag V&Z Veendam

Door op zaterdag, 7 maart, 2015 - 22:19

zaalvoetbalr.gif

Hoofdklasse
In de hoofdklasse blijft het bovenin spannend. Glasgarage-Van Ringh won met 7-2 van Beautysalon Jannie. ZVV Ron Haan liet O.G.team zonder punten naar huis gaan. Glasgarage- Van Ringh heeft zeven punten meer dan ZVV Ron Haans, maar Haans g heeft ook twee wedstrijden minder gespeeld. En dus kan Haans op een punt achterstand komen.

Glasgarage-Van Ringh had in T. Faraouni de  uitblinker van de wedstrijd. Hij speelde een puike partij en scoorde ook nog twee keer. Voor Beautysalon Jannie scoorde M. Geerts twee keer.

TTK/Karma verspeelde zijn laatste kans om kampioen te worden door met 8-7 te verliezen van Brouk. En dat kwam mede door dat hun doelman geblesseerd is in de coach in het doel stond. TTK/Karma kwam met 4-1 voor en begon toen te knoeien en zodoende kon Brouk terug komen tot 4-4. Daarna ging het op en neer, maar uiteindelijk ging Brouk met de drie punten naar huis. Bij Brouk scoorde Staal vijf van de acht doelpunten en Buurke deed hetzelfde bij TTK/Karma.

Overgangsklasse
Onder leiding van de goed fluitende scheidsrechter Wilthof won ZVV Ron Haans van O.G. Team met 6-3. J. Brust scoorde vier van de zes goals. Clias/Van der Laan verzekeringen deed onderin goede zaken in de overgangsklasse door met 5-3 te winnen van Grandcafé Rembrandt. Beide teams hebben nu acht punten. Oude rot W. Broek scoorde drie doelpunten voor Clias/Van der Laan.

Om het kampioenschap deden Sandra’s Hairstudio en Sportplein goede zaken door beide te winnen. Sportplein won met 5-3 van Glasgarage/Van Ringh2. Door dit verlies haakt Glasgarage/Van Ringh 2 definitief af. Dit telt ook voor Rainbow Events, want het verloor de topper tegen Sandra’s Hairstudio met 3-1.

Eerste Klasse
De enige wedstrijd in deze klasse ging erom wie rode lantaarndrager zou worden. Deze wedstrijd werd duidelijk met 3-0 gewonnen van Kruit en Kramer dat nu laatste staat.

Klasse 2A
Optie 1 won in een spannende wedstrijd met 4-3 van Dofine. Deze wedstrijd ging er om wie de tweede plaats in handen zou krijgen. Het werd een spannende wedstrijd waar Optie1 de beste was en dan ook met 4-3 won.

Klasse 2B
In deze klasse gaat er om, wie tweede wordt. Het ging tussen Smurfit/Kappa, Beste Hypotheek en Calcer/Heikens. Smurfit/Kappa staat nu tweede door met 6-1 te winnen van Veendam Fanatics en heeft een punt meer dan Beste Hypotheek dat met 9-6 won van Afterbeat. O. Altundas scoorde vijf van de negen goals en is daarmee ook de meest scorende speler. Calker Heikens leed duur punten verlies tegen Bareveld. Het werd 4-2 voor Bareveld dat met 2-0 achter kwam. Maar Bareveld had het spelletje van Calker/Heikens snel door en de Barevelders scoorden vier keer. Schuitema maakte drie goals, maar de vierde goal van Korte was van hoog niveau. Hij maakte een schijnbeweging, het leek dat hij de bal zou afspelen, maar hij ging de ander kant op en liet de doelman kansloos.

Derde klasse
Avebe won  met 5-1 van GHV/Axinte en beide ploegen staan in de middenmoot. Komende week wordt er ook weer om de beker gespeeld. De laatste avond is op 24 April in de Wildervanckhal. Daar worden de wedstrijden dan gespeeld om de derde en vierde plaats. De aanvangstijd is 19:00 uur. Daarna spelen onze dames hun competitie wedstrijd tegen Gieten. Aanvang: 20:00 uur. En om 21:00 uur is dan de finale van de beker en aansluitend worden alle prijzen uitgereikt en dat zal zijn om ongeveer 22:15 uur.