Overslaan en naar de inhoud gaan

Jubileumcommissie v.v. Wildervank komt binnenkort met
programma viering 85 jaar bestaan

Door op zaterdag, 7 maart, 2015 - 13:00

20150307_jubileum_vv_Wildervank.jpg


JUBILEUM - Afgelopen week is de Jubileumcommissie weer bij elkaar geweest voor de laatste finetuning van het programma van een geweldige Jubileumdag op zaterdag 4 april. Dit jaar bestaat onze vereniging namelijk 85 jaar. Op zaterdag 4 april vieren we dit groots vanaf 13.00 uur voor de jongste jeugd en 's avonds vieren we dit jubileum met een geweldige feestavond met spectaculaire gasten want om 00.00 uur bestaan we precies 85 jaar.

Tussendoor staan er ook nog allerlei leuke activiteiten op het programma. Hou de Wildervanksite in de gaten want komende week wordt het programma bekend gemaakt. Maar reserveer nu alvast de datum van zaterdag 4 april 2015 in jouw agenda, want dit wil je absoluut niet missen!

De Jubileumdag wordt financieel mede mogelijk gemaakt door de ING, en is de eerste editie van de ING Familie- en Burendag die de komende drie jaar op ons Sportpark plaats gaat vinden in het kader van de ING Pitch.

De Jubileumcommissie is de afgelopen periode al druk bezig geweest met alle voorbereidingen en bestaat uit (v.l.n.r.): Roelof Kaspers, Joop Toren, Carola Bruurs, Bert Deekens, Bert Werksma, Nico van der Vorm en Jacob Kuipers.

Daarnaast wordt de feestavond mede ondersteund en georganiseerd door de Vrienden van v.v. Wildervank.