Overslaan en naar de inhoud gaan

Weekverslag V&Z Veendam

Door op zondag, 15 februari, 2015 - 21:09

zaalvoetbalr.gif

Hoofdklasse
TTK/Karma haakt af in de strijd om het kampioenschap in de hoofdklasse.

Glasgarage-Van Ringh 1 won met 8-0 van Adviesunie. Het werd een éénzijdige wedstrijd met een veel te sterk Glasgarage en is nu koploper met een voorsprong van vier punten op ZVV Ron Haans 1, die wel twee wedstrijden minder heeft gespeeld. O.G. Team was te sterk voor TTK/Karma en won de strijd met tussen de Muntendammers met 3-5. H. Adam kreeg de rode kaart van de scheidsrechter. Beautysalon Jannie won met 5-3 van Draaijer Schilders. Tuntelder scoorde vier van de vijf goals.

Overgangsklasse
Vijf teams maken nog een kans op het kampioenschap. Rainbow Events won met 5-4 van autobedrijf Smid en kruipt zo mooi naar boven. Futsal Topbrands kreeg  aansluiting met de top door te winnen van Glasgarage-Van Ringh 2. Het werd 4-3 en dat kwam mede door dat de doelman van Glasgarage- Van Ring twee keer geel kreeg en dus rood. De coach van Glasgarage-Van Ringh2 was het vaak oneens met de scheidsrechter en kreeg een waarschuwing. En in de laatste minuten kreeg Altunn van Glasgarage Van Ringh 2 ook nog een rode kaart door de bal naar de scheidsrechter te gooien. Al met al duur punt verlies voor Glasgarage Van Ringh 2.

Eerste Klas
Xelvin en MF Shipping speelden met 4-4 gelijk in een harde wedstrijd en daarmee behoudt MF Shipping de leiding. Werkmax- Boomkwekerij Bijmolt werd 1-7 en daarmee zet Bijmolt de opmars voort.

Klasse 2B
Vireau Bloemen won met 8-2 van Slagerij Nieland. Vireau was te sterk en staat nu drie punten voor op Optie 1 dat concurrent SC Wiebri achter liet met een 7-1 nederlaag. Ottema scoorde vier goals. OG 2 –Fysio Jan Veen werd 3-2. OG 2 stond met 2-0 achter doelpunten van Veen. Maar Nagel scoorde twee keer en Imminga een keer en zodoende werd er toch nog gewonnen door OG 2. Calker/Heikens staat nu derde door te winnen van Smurfit/Kappa met 6-3. Mulder maakte er vijf goals. Beide teams kunnen nog tweede worden waar nu Beste Hypotheek staat. Onderin deed Veendam Fanatics goede zaken door met 2-3 te winnen van Bareveld.