Overslaan en naar de inhoud gaan

Sale@W€bWinklerPrins
Presentatie en verkoop Winkler Prins producten
op 19 februari

Door Eindredactie op vrijdag, 13 februari, 2015 - 17:36

20150213_WP-Winkel_00.jpg

WINKLER PRINS - Alle derde klassen van kader/basis richting techniek en handel & administratie hebben van 16 tot en met 19 februari een speciaal project: W€BWinklerPrins. Hoe werkt het opzetten van een webwinkel? Wat ga ik verkopen? Hoe bereik ik mijn klanten?

Mijn eigen webwinkel
Op 16 februari wordt het project gezamenlijk afgetrapt in de kantine aan de Raadsgildenlaan 11. Tijdens het project werken de leerlingen in groepjes van zo’n 10 leerlingen, uit verschillende klassen, met elkaar samen. Het doel van het project is het opzetten en “draaien” van een webwinkel. Ieder groepje beheert zijn eigen webwinkel en verkoopt leuke spullen voor in en buitenshuis. Enkele producten die te koop zijn in de virtuele winkel zijn metalen tuinstekers, vogelvoederproducten, vogelhuisjes, houten bankjes…… En nog veel meer!

Opbouw
De leerlingen werken via een eigenhandig opgesteld plan, zelfstandig aan de gekozen onderdelen, zoals het opzetten van een website, het berekenen van de verkoopprijzen, het maken van reclamemateriaal en natuurlijk het maken van de te verkopen producten. Hierbij worden ze uiteraard begeleid door de docenten en worden er workshops gegeven.

Presentatie & Sale
Op donderdagavond 19 februari wordt het project afgesloten met een presentatie en (ver)koopavond van alle eindproducten in de kantine op de rode locatie (Raadsgildenlaan11). Exclusief voor de Veendammers zijn de webshopproducten voor één avond offline verkrijgbaar. Wilt u de tuin weer opfrissen in het voorjaar? Dan is dit uw kans om leuke materialen te scoren! De ‘winkel’ aan de Raadsgildenlaan 11 is open van 18.30-20.00 uur.

20150213_WP-Productie_00.jpg