Regio

Kinderen reizen gratis tijdens voorjaarsvakantie bij Arriva



Arivva_00.jpg

ARRIVA - In de voorjaarsvakantie, van 14 februari tot en met 1 maart 2015, reizen kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 11 jaar helemaal gratis bij Arriva. Deze actie geldt in zowel de bussen als treinen, mits er een betalende volwassene meereist.

De Kids4Nix-actie geeft kinderen de mogelijkheid al op jonge leeftijd kennis te maken met het openbaar vervoer. Bovendien is het voor ouders een stimulans om bijvoorbeeld tijdens een dagje weg voor het openbaar vervoer te kiezen.

De actie is geldig gedurende de officiële schoolvakanties van de basisscholen in Nederland. Door de week vanaf 9.00 uur en in het weekend de hele dag. Per betalende volwassene, kunnen drie kinderen meereizen. Alle bussen en treinen van Arriva nemen deel aan de actie, met uitzondering van de Arrivabussen op de Waddeneilanden, de Waterbus, de bussen in Noord-Brabant en de bussen en treinen in Zuid-Holland. In de provincies Noord-Brabant en Zuid-Holland is er de gratis Kinderritkaart. Hiermee reizen per volwassene drie kinderen tot en met de leeftijd van 11 jaar het gehele jaar na 9.00 uur gratis met mee.

Het gratis e-ticket is via de website arriva.nl/kids4nix te downloaden. Meer informatie over de actievoorwaarden en leuke bouw-en kleurplaten voor de kids zijn ook op de website te vinden.