Overslaan en naar de inhoud gaan

Meerdaags jubileumtoernooi VV Wildervank

Door op dinsdag, 10 februari, 2015 - 22:16

vvWildervank_bewerkt.jpg

VOETBAL - In het kader van ons 75-jarig bestaan, werd in mei 2005 voor de eerste keer ons meerdaags jubileumtoernooi voor D- pupillen en C-junioren gehouden. Stiekem hoopten wij destijds op een jaarlijks terugkerend evenement. Nu, ruim 10 jaar later, zijn wij begonnen met de voorbereiding op alweer ons elfde meerdaags toernooi. Dat vindt plaats op 05 en 06 juni 2015. Het toernooi gaat vanaf  2012 door het leven, als het  Betonboor Bleeker CD toernooi.

Gedurende dit toernooi zullen per leeftijdscategorie 16 teams strijden om de bokaal van het toernooi. Tijdens het toernooi zal “samen sportief presteren” hoog in het vaandel staan. 

Naast een sterk toernooi, willen wij de jeugd voldoende activiteiten aanbieden. Activiteiten die tijdens de voorgaande toernooien plaatsvonden zijn o.a. Dikke Bertha, luchtkussenspel,  disco, dropping etc. Ook tijdens het komende toernooi, is er een goed  gevuld programma met aansprekende nevenactiviteiten. Voor de overnachting kunnen jullie terecht op een speciaal ingericht kampeerterrein op ons sportcomplex.

De toernooicommissie nodigt jullie van harte uit om aan dit voetbalfestijn in 2015 deel te nemen. Wij zijn ervan overtuigd dat we er weer in zullen slagen om de spelers en begeleiders een compleet weekend met veel voetbal en andere activiteiten aan te bieden. Kortom een weekend waaraan veel plezier zal worden beleefd. In de bijlage vinden jullie nadere informatie over de kosten van dit toernooi. Ook kunnen jullie een kijkje nemen op onze website www.vvwildervank.nl

Graag zien wij jullie reactie tegemoet voor 1 maart 2015,.

Wij raden jullie aan zo snel mogelijk te reageren, want bij een volgeboekt toernooi kunnen wij niet anders reageren als: vol is vol.

Mochten jullie nog vragen hebben of is er behoefte aan meer informatie over ons toernooi, mail ons.

Wij zien jullie toch ook in het weekend van 5 en 6 juni 2015?

Toernooicommissie
cd-toernooi@vvwildervank.nl

Korte sfeerimpressie van het toernooi is te vinden op onze Facebook pagina: