Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag zaalvoetbal V&Z Veendam

Door Eindredactie op zondag, 8 februari, 2015 - 15:10

zaalvoetbalr.gif

Overgangsklasse
De koplopers deden goede zaken. Sandra’s Hairstudio won met 6-3 van Grandcafé Rembrandt. Sportplein won met 3-1 van autobedrijf Smid en heeft een punt minder dan Sandra’s Hairstudio. Maar ook een wedstrijd minder gespeeld. Futsal Topbrands – Rainbow Events werd 6-7 in een zeer spannende, maar ook zeer sportieve wedstrijd. Beide teams hebben nog kans om de koplopers in te halen. Breeuwsma scoorde voor Futsal Topbrands vier van de zes goals. Glasgarage-Van Ringh 2 werd  5-3. Clias-Van der Laan kwam met 3-1 voor maar Glasgarage-Van Ringh 2 kwam sterk terug en won uit eindelijk omdat de verdediging van Clias steken liet vallen.

Klasse 1 A
ZVV Ron Haans trok zich terug uit de competitie in verband met te weinig spelers. Kruit / Kramer-Riklis Karto Hair werd 4-7. Door dit resultaat blijft Kruit en Kramer in degradatie gevaar. Xelvin verspeelde twee punten door gelijk te spelen tegen SWO. Veendam speelde met 3-3 gelijk tegen MF Shipping en staat nu vier punten los.

Klasse 2 A
In deze klasse blijft het spannend bovenin. De eerste vijf ploegen hebben nog kans op het kampioenschap. Koploper Vireau Bloemen won met 7-3 van SCA Hygiene en Wiechertjes scoorde 3 goals. Dofine won met 6-2 van SC Wiebri, dat weinig kans had tegen de jonge jongens van Dofine, die een puike wedstrijd speelden. Optie1 blijft ook meedoen om de bovenste plaats, want nu werd met 4-1 gewonnen van Fysio Jan Veen en D. Ottema scoorde drie keer. Euromail – O.G.2 was een spannende wedstrijd . De wedstrijd ging op en neer, dan kwam Euromail op voorsprong en dan weer O.G.2, maar uit eindelijk won O.G.2 met 5-7. Voor Euromail scoorde Hartman er drie keer en Kroeze twee keer en Vasse scoorde voor O.G.2 vier keer en Imminga twee keer en R. Nagel een keer. Afterbeat – Osman Gazi 4-9 en blijft Osman Gazi koploper. Beste Hypotheek won met 9-4 van Fc Titanium. Calker/Heikens had geen problemen met Van Ringh en won met groot verschil. Het werd 12-4 door doelpunten van Balkema, Mulder, Huizinga, D. Schipper en vader S. Schipper en bij v. Ringh maakte Hoving drie van de vier goals. Avebe-Buurke Bestrating werd in de derdeklasse 4-11. Swama werd topscoorder met zes goals van de elf. NVL deed het als koploper heel goed door met 10-2 te winnen van een stug spelende GHV/Axinte. M. Buurmeijer en Weijnans maakten beide drie doelpunten. Glasgarage-v. Ringh3-DWS/Drukkerij v.d. Kooi werd 4-1.  Waardoor Glasgarage/v. Ringh3, DWS/Drukkerij Van der Kooi passeerde op de ranglijst.