Overslaan en naar de inhoud gaan

Koperdieven op heterdaad aangehouden in Veendam

Door op maandag, 2 februari, 2015 - 12:00

Politie-Ambu-Brw-AM-4.JPG

Door politie.nl

LIOYDSWEG  - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag op de Lloydsweg een 42-jarige inwoner van Lelystad en een 39-jarige man (woonplaats onbekend) aangehouden.

De mannen worden ervan verdacht te hebben ingebroken in een bedrijf. De agenten kregen rond 00.15 uur een inbraakmelding en stelden een onderzoek in. In het bedrijf troffen de agenten de beide mannen aan die zich hadden verstopt onder een systeemvloer. De mannen hadden inbrekersgereedschap bij zich. Bij hun werd nog een kabel (koper) van 1.5 meter aangetroffen. Beide mannen zijn voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau. Het inbrekersgereedschap en de kabel zijn in beslag genomen.


Door CSN-Beveiliging

De man (uit Lelystad) die eerder tijdens een inbraak in Veendam (December?) van grote hoogte naar beneden is gevallen en zich daarbij verwonde, is afgelopen weekend weer aangehouden in Veendam tijdens een inbraak. CSN-Beveiliging uit Veendam trof de man, samen met een compagnon, aan in een leegstaand pand in Veendam. Ze waren bezig om koper uit het pand te halen.  1 had zich onder de vloer verstopt de andere in een meterkast. Van de val had hij dus niet veel geleerd.....