Regio

I.V.N. lezing over De dieren op ons erf



HOOGEZAND - Wat scharrelt er zoal rond uw huis? Dan bedoelen we niet onze hond of de kat van de buren. Maar allerlei dieren waar je eigenlijk geen weet van hebt. Wat te denken van een Ransuil, die je ’s avonds hoort roepen. En een sperwer, die al je mussen op de vlucht doet slaan. Wie daar alles vanaf weet is Andre Eijkenaar, Werkzaam bij Landschapsbeheer Groningen en voorzitter van de kerkuilenwerkgroep. Zijn passie zijn de dieren op ons erf en fotograferen.

De I.V.N. afdeling Hoogezand-Sappemeer organissert voor u  de lezing; De dieren op ons erf, waarin u o.a. kennismaakt met de diverse uilen,vossen ,reeen  en de lezing eindigt met de bloemrijke akkerranden in onze landbouwprovincie.

U kunt zich voor deze boeiende lezing opgeven tot uiterlijk 9 februari. Dit kan telefonisch; 0598-323040. E-mailen kan ook; b.struyk@baanvak.com

De kosten zijn  € 4,00 p.p en voor I.V.N. leden slechts € 2,00.

De avond wordt gehouden op 13 februari , aanvang 19.30 tot 22.00 uur.

De plaats van handeling is het bezoekerscentrum (tevens kinderboerderij) van het N.M.E. Hoogezand-Sappemeer, in het Gorechtpark.

U vindt ons aan de Burgemeester van Rooyenstraat,  na nummer 13 gaat u via de parkeerplaats richting het bezoekerscentrum.