Overslaan en naar de inhoud gaan

Jonge mantelzorgers in Veendam naar de bioscoop

Door Eindredactie op donderdag, 22 januari, 2015 - 07:59

JONGE MANTELZORGERS - Steunpunt Mantelzorg Veendam wil graag in contact komen met jonge mantelzorgers. Ben jij een jonge mantelzorger tussen 8 en 21 jaar en ben je nog niet bekend bij het Steunpunt Mantelzorg Veendam? Dan hebben wij voor jou een gratis bioscoopkaart. Grijp je kans en geef je op!

Is je vader, moeder, broer of zus langdurig ziek? Heeft iemand bij jou thuis een verstandelijke of lichamelijke beperking? Help jij zorgen voor een familielid? Is het antwoord op een van deze vragen ja, dan ben jij mantelzorger! Schroom niet om je aan te melden bij het steunpunt. Of ken je iemand die een jonge mantelzorger is? En vind je dat diegene wel een waardering verdient? Neem ook dan contact op met het Steunpunt Mantelzorg Compaen Veendam en geef hem/haar op.

Jonge mantelzorgers kunnen zich tot 9 februari aanmelden bij het Steunpunt om in aanmerking te komen voor de actie. Zij krijgen een bioscoopkaart voor zichzelf en voor een vriend/vriendin.

Je kunt het Steunpunt Mantelzorg bereiken via Compaen op nr. 0598-698119, vraag naar Sjeni Mustafa of mail naar: smustafa@compaenveendam.nl

Jongeren kunnen bij het steunpunt terecht voor informatie en advies, vervangende zorg, ontspannende activiteiten en bijeenkomsten waarin contact gelegd kan worden met andere jonge mantelzorgers.

Ben je al wel bekend bij het Steunpunt Mantelzorg dan krijg je een uitnodiging voor het flitsende evenement “Have Fun”.