Verslag zaalvoetbal V&Z Veendam

Door Eindredactie op zaterdag, 10 januari, 2015 - 13:32

ZAALVOETBAL - Deze week zijn we begonnen met de bekerwedstrijden. Maandag verloor Dofine van Osman Gazi met 1-3. Optie 1 won in een spannende wedstrijd van ZTK Kolham met 4-3 dat een klasse hoger speelt. Tweede klasse Afterbeat won met 5-3 van Avebe. Vireau Bloemen won dik verdient van ZVV Ron Haans 2 dat een klasse hoger speelt. Vlap scoorde vier keer voor Vireau Bloemen. Adviesunie liet Brouk met lege handen achter door met 5-3 te winnen. Glasgarage/v. Ringh 1- ZVV Ron Haans 1 werd 4-7. ZVV Ron Haans was  beter en won dan ook terecht deze topper in de beker. Enkele spelers van Glasgarage/v. Ringh spelen voor zich zelf en niet in het belang van het en bij de tegenstander was dat net andersom.Scheidrechter Hofman floot een prima wedstrijd en gaf drie gele kaarten die ook alle drie terecht waren. Calker/Heikens stond tegen SCA Hygiene met 5-0 voor, maar gaf dit in de tweede helft weg en verloor uiteindelijk met 7-8. De vrouwelijke coach van Calker/Heikens wisselde S. Schipper en hij vroeg waarom ze dit deed en ze vertelde Schipper dat hij op zijn hoogte punt eruit moest en dat vond hij vreemd. Namens SCA Hygiene scoorde P. Buss er drie en Viera er vier en C. Buss er een. GHV/Axinte-Glasgarage/v. Ringh 3 werd 4-4 en J. Noot maakte er voor GHV/ Axinte drie. Werkmax- Autobedrijf Smid werd 3-6 door onder meer vier doelpunten van Haarlemmer. Grandcafe Rembrandt verloor met 0-8 van SWO Veendam dat een klasse lager speelt. De mooiste goal werd gemaakt door J. Kuiper die de bal vanaf eigen helft in bezit kreeg en alle tegenstanders als pionnen passeerde. Veendam Fanatics – Beste Hypotheek werd 2-9 waar T. Altundas er vier van maakte. Kruit en Kramer stond tegen Slagerij K. Nieland met 2-0 voor, maar verloor toch nog met 3-6.NVL had geen partij aan v. Ringh. Het werd 11-0 en R. Munneke scoorde er vijf van. Komende week wordt er ook weer voor de beker gespeeld.