Overslaan en naar de inhoud gaan

Theaterworkshops in Jongerencentrum Break! Veendam

Door Eindredactie op donderdag, 8 januari, 2015 - 18:33

WORKSHOP - Vanaf 28 januari 2015 wordt er in Jongerencentrum Break! vijf weken achter elkaar een workshop theater/improvisatie voor jongeren gegeven. In deze workshops maak je aan de hand van te gekke theater opdrachten kennis met acteren, humor en improviseren. Lekker gek doen, uitproberen, durven….niks moet alles mag. Daarbij wordt toegewerkt naar een korte presentatie/voorstelling: voor ouders, familie, bekenden en vrienden.  

De workshops zijn gratis en worden gegeven door Basz de Jonge. Basz is acteur en muzikant. De afgelopen jaren heeft hij veel gedaan voor tv, film en in het theater.

Ook presenteert hij met regelmaat een festival of evenement. Samen met Richte Westerman heeft hij zijn eigen productiehuis (de JongeWestermannen) en zitten ze samen in de poprock band Victors Village.

De workshops starten om 15.00 uur op de woensdagmiddag en duren ongeveer anderhalf uur. Ben je tussen de 10 en 14 jaar (iets jonger of iets ouder mag ook) dan kun je je opgeven bij Jongerencentrum Break! tijdens openingstijden, telefonisch via 0598-698119 (vragen naar Ineke van Loo) of via e-mail: ivanloo@compaenveendam.nl

Geef je snel op want vol=vol!