Overslaan en naar de inhoud gaan

Sauna 't Dalhuus alweer beste sauna van Groningen!

Door Eindredactie op maandag, 5 januari, 2015 - 12:27
DE BESTE - Voor de tweede keer op rij komt sauna 't Dalhuus in Wildervank als beste van de 
provincie uit de bus bij de Nationale Wellness verkiezing. Zowel in de categorie meeste stemmen als de categorie hoogste waardering wint Sauna ’t Dalhuus.  

Voor ons persoonlijk is het erg bijzonder om deze prijs te winnen. Bij de verkiezing draait het om de bezoekers. Zij vertellen hoe ze een dag uit ervaren. We werken al 17 jaar met hart en ziel eraan om onze sauna een fijne plek te maken voor de gasten. Het is ontzettend goed om te weten dat dat lukt. En dat we nu voor de tweede keer deze prijs van de sauna liefhebbers in Groningen en omstreken krijgen.

‘t Dalhuus is een wat kleinere sauna en geen groot commercieel sauna bedrijf. We denken dat dit een belangrijke reden is dat we deze publieksprijs in de wacht hebben gesleept. De kleinschaligheid zorgt voor een goede sfeer. Onze gastvrijheid wordt bijzonder gewaardeerd door de saunagasten. Ook scoren we hoog op het kopje prijs/kwaliteit.

Op naar de beste Sauna in Groningen van 2015!

We beginnen het nieuwe jaar goed. Om iedereen te bedanken die op ons heeft gestemd en voor iedereen die wil ervaren hoe fijn en puur Sauna ’t Dalhuus is.
Is de sauna entree in januari € 15 en voor onze klanten met een VIP-kaart € 7,50 

Wilt u meer informatie? U kunt gerust contact opnemen met eigenaar Pieter Hania,   
tel.: 0598 632 631, Wildervanksterdallen 59, 9648TC Wildervank.  

info@saunadalhuus.nl  
www.saunadalhuus.nl