Overslaan en naar de inhoud gaan

Willem Dontje nieuwe trainer zaterdagselectie v.v.Wildervank

Door op zondag, 4 januari, 2015 - 22:29

2015-01 Willem Dontje_0.JPG

VOETBAL - Vanaf volgend seizoen (2015-2016) is Willem Dontje (40 jaar) de nieuwe hoofdtrainer van de zaterdagselectie van v.v. Wildervank, uitkomend in de zaterdag vijfde klasse. Hij volgt daarmee de vertrekkende trainer Pieter Nuus op.

Dontje is op dit moment hoofdtrainer van v.v. Meeden en is daar met zijn tweede seizoen bezig. Dontje is altijd nauw betrokken geweest bij Meeden en voetbalde in het verleden dan ook in de 3e en 4e klasse zondag en 5e klasse zaterdag. Daarnaast is hij als jeugdleider en trainer betrokken geweest bij diverse  (jeugd-)teams.

Inmiddels is hij al weer aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer bezig in Meeden en wist hij ze direct in zijn eerste seizoen van de vijfde naar de vierde klasse te loodsen. Dontje, geboren in Hoogezand en woonachtig in Meeden, was op zoek naar een nieuwe uitdaging in zijn trainers loopbaan. Na een aantal goede gesprekken, hebben wij er alle vertrouwen in dat Willem Dontje aan de slag kan met een jonge en gemotiveerde spelersgroep bij de zaterdagafdeling van onze vereniging en wij zijn blij hem te mogen verwelkomen bij onze vereniging als de nieuwe trainer van de zaterdagselectie.