Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag zaalvoetbal V&Z Veendam

Door op zaterdag, 6 december, 2014 - 13:00

zaalvoetbalr.gif

ZAALVOETBAL -  ZVV Ron Haans blijft koploper in de hoofd klasse door met 8-1 te winnen van O.G. Team. Het was een sportieve wedstrijd en O.G.Team kwam te kort om het ZVV Ron Haans moeilijk te maken. H. Uuldriks scoorde er vier voor ZVV Ron Haans. Beautysalon Jannie deed goede zaken door te winnen van Adviesunie. Het werd 12-1  en R. Brongers maakte er vijf van. Door deze overwinning voert Beautysalon Jannie de middenmoot aan. In de overgangsklasse  werd Clias/v.d. Laan Verzekering 2-6. Tom Bijl is na een ernstige ziekte weer terug en deed weer van zich spreken door er drie te maken en altijd is de ene weer mooier dan de andere goal. Riklis Karto

Hair begon goed aan de competitie in de eerste klasse, maar lijkt helemaal van slag de laatste wedstrijden, nu werd er verloren Xelvin Techn. Detach. met 1-7. E Schoenmaker scoorde er vier van en Xelvin is nu de naaste belager van MF Shipping. In de tweede klasse A won Dofine van Optie 1 met 4-5 en toch was men bij Dofine niet echt blij met deze overwinning, omdat er tijdens de wedstrijd tegen een speler van Dofine racistische en dreigende opmerkingen werden gemaakt, maar helaas is dit de scheidsrechter ontgaan en zal het bestuur alsnog onderzoek doen. SCA Hygiene-OG2 werd 9-12. Dit was weer een schitterende wedstrijd in deze klasse. OG2 kwam steeds voor en ook kwam de tegenstander elke keer weer terug en kwam SCA Hygiene zelfs nog met 7-6 voor te staan, maar daarna was het snel weer gelijk en bij 9-9 was SCA Hygiene leeg gespeeld en sloeg OG@ nog drie keer toe.

Een wedstrijd werd er gespeeld in 2B en won Calker/Heikens vrij gemakkelijk van Afterbeat. Het werd 13-3 door doelpunten van vader en zoon Schipper en Mulder, Kuizinga en Blakema en gelegenheids doelman Hofman bij elke aanval het publiek liet lachen met zijn fratsen. Glasgarage/v.Ringh 3-Via Ons werd 8-1 in de derde klasse.