Overslaan en naar de inhoud gaan

Speel mee met het Veenkoloniaal Symfonie Orkest

Door op maandag, 13 oktober, 2014 - 09:28

20141012_Veenkoloniaal_Symfonie_Orkest_DSC_3693.JPG

MEESPELEN - Heb je een passie voor het bespelen van een muziekinstrument en heb je wel zin in een onvergetelijke en leerzame muzikale ervaring? Beschik je over minimaal niveau B? Geef je dan nu op om op 30 november een middag plaats te kunnen nemen in een groot symfonisch orkest om voor een aanwezig publiek een miniconcert uit te voeren o.l.v. dirigent Lubertus Leutscher. Bekwame orkestleden van het Veenkoloniaal Symfonie Orkest  ( VKSO ) zullen jou deze middag met veel plezier begeleiden. 

Leeftijd speelt hierbij geen enkele rol, wel je motivatie en enthousiasme.

Om zich goed voor te bereiden, ontvangen de deelnemers ruim van te voren toegankelijke muziekpartijen om deze thuis te kunnen instuderen, alvorens zij plaats zullen nemen naast de orkestleden van het VKSO. Nadat op zondagmiddag, vanaf 13.00 uur de deelnemers met het voltallig orkest de muziekwerken hebben gerepeteerd, zullen zij zich met het Veenkoloniaal Symfonie Orkest presenteren in de Grote kerk te Wildervank. Onder leiding van dirigent Lubertus Leutscher zal het muzikaal beoogde resultaat ten gehore worden gebracht aan het aanwezige publiek. De uit te voeren muziekwerken zijn:'Moonlight Serenade' van G. Miller en 'New York, New York' van J. Kander en F. Ebb. ( Frank Sinatra )

Deelname € 10,00 incl. muziekpartijen en consumpties. Voor meer info en/of aanmelding:  e-mail: helmaleutscher@vkso.nu 
Bovendien wordt er deze middag het muzikale sprookje: 'Peter en de wolf' uitgevoerd door het VKSO. Hiervoor worden vele kinderen (7/8 jaar) uitgenodigd, die lessen hebben gevolgd over dit befaamde sprookje. Verteller van dit sprookje is oud-burgemeester van Veendam: Ab Meijerman.

  • Peter en de Wolf, verteller: Ab Meijerman
    S. Prokofjev 
  • Delen uit Carmen Suite no.1
    G. Bizet 
  • Theme uit Schindler's List vioolsolo: Heleen Pol 
    J. Williams 
  • Moonlight Serenade
    G. Miller 
  • Theme uit New York, New York
    J. Kander en F. Ebb

20141012_Veenkoloniaal_Symfonie_Orkest_DSC_3605.JPG