Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag zaalvoetbal V&Z Veendam

Door op zaterdag, 4 oktober, 2014 - 21:29

zaalvoetbalr.gif

ZAALVOETBAL - V&Z Optimal Coffee/Kok-Dekker Hoveniers Vr.1 speelde vrijdag tegen Drs. Vijfje 8 en won ook deze keer weer met grote cijfers. Het was vanaf begin geen echte wedstrijd, want V&Z was veel beter en scoorde er lustig op los.H.J.Mensink maakte de een nul en daarna scoorde H. Koch 2-0 en 3-0 J. Dekker maakt 4-0 en 5-0 in ook nog in de eerste helft werd het 6-0 door wederomH.Koch. in de tweede helft maakte Mensink er 7-0 van en daarna maakte Drs. Vijfje 7-1 en daarna maakte S.Hut 8-1 en 9-1 en Dekker 10-1 en 11- 1 werd het door Koch, 12-1 door Mensink en scoorde drs. Vijfje nog een maal en Koch deed het nog een keer voor V&Z eb zo werd het 13-2. V&Z is daar door nog steeds medekoploper en maandag wacht in Groningen Diva alweer voor de volgende wedstrijd. 

In de hoofdklasse verloor TTK/Karma twee punten door gelijk te spelen tegen Adviesunie met 2-2. ZVV Ron Haans won met 7-1 van Draaijer Schilders en heeft nu ook twee wedstrijden gewonnen. Sportplein won in de overgangsklasse met 7-1 van Autobedrijf Smid waar Pepping drie en Bentum vier keer scoorden en gaat samen met Glasgarage/v.Ringh 2 aan kop dat vrijdag met 5-7 verloor van Futsal Topbrands. Rainbow Events speelde voor de tweede keer gelijk, nu werd het 3-3 tegen Clias/v.d. Laan Verzekeringen. 

In de eerste klasse won Riklis Karto Hair ook hun derde wedstrijd en is nog ongeslagen. Boomkwekerij Bijmolt werd met 0-10 verslagen en ZVV Ron Haans won met 7-0 van Kruit en Kramer dat moeilijk tot scoren komt. XElvin-ZTK Kolham ging lang gelijk op, maar in de tweede helft werd door Xelvin het verschil gemaakt en werd het uit eindelijk nog 7-2. Dofine- VFL Brouk werd in de tweede klasse A 6-5 en Vireau Bloemen won met 6-3 van Euromail en heeft nu drie gewonnen net als Optie 1 dat met 3-13 won SCA Hygiene waarvan Ottema er zes scoorde. SC Wiebri won met 4-3 van OG 2 dat meer had verdient, want ze speelde mooi zaalvoetbal, maar maken nog te veel fouten. In 2 B won v. Ringh hun eerste wedstrijd tegen Afterbeat met 1-3. Smurfit/Kappa-

Beste Hypotheek werd in een spannende wedstrijd 3-3. Veendam Fantics-Calker/Heikens werd 0-6 in een eenzijdige wedstrijd. In een zeer spannende wedstrijd in de derde klasse tussen Glasgarage/v.Ringh 3 en v.d. Wiel won v.d. Wiel met 4-5 en Vaneker maakte er vier van de vijf. NVL liet Via Ons kansloos achter door met 12-2 te winnen met onder meer vijf doelpunten van P. Buurmeijer. In de middenmoot hielden Avebe en GHV Axinte elkaar in evenwicht door met 3-3 gelijk te spelen. 

Op 24 oktober spelen de dames weer thuis en dan waarschijnlijk ook in hun nieuwe tenue, aanvang van de dames is altijd 20:45 uur in de Parkstadhal.