Overslaan en naar de inhoud gaan

Popkoor Funism houdt een inlooprepetitie voor mannelijke nieuwe leden

Door op maandag, 8 september, 2014 - 14:00

POPKOOR - Het steeds populairder wordende popkoor uit Veendam is op zoek naar aanvulling voor haar mannenpartij. Volgens voorzitster Nanda Groot is het maximaal aantal leden bereikt maar is er nog genoeg plek voor mannelijke enthousiastelingen die goed bij stem zijn en wel zin hebben om één keer per week lekker met zijn allen te zingen.

Daarom houdt het laagdrempelige koor speciaal voor mannen een inlooprepetitie op woensdag 17 september vanaf 20.00 uur. De huidige mannenpartij (3 stuks) verheugen zich op de versterking omdat hun creatieve dirigente Ninke Sluiter-Ballema dan ook voor hun een aparte partij kan arrangeren.

Het repertoire van het popkoor bestaat uit de oudere maar zeker ook nieuwe popmuziek! Er wordt voornamelijk in het Engels gezongen maar ook in het Nederlands. Dat het koor populair is blijkt wel aan het groot aantal leden waarbij de doorstroom ook nog eens erg klein is.

Iedereen die lid wil worden van dit gezellige koor wordt op een wachtlijst geplaatst. Ninke selecteert dan de nieuwe leden op klankleur. Voor mannen is er in dit geval een uitzondering gemaakt. Zij zijn dan ook van harte welkom op woensdagavond 17 september. Een korte stemtest behoort tot de mogelijkheden.

Voor het koor staat het plezier in het zingen voorop maar willen ze kwalitatief toch ook wel goed voor de dag komen. Het koor treedt in de regel maximaal 5x per jaar op waarvan er één altijd vast staat, het grote voorjaarsconcert in het Margaretha Hardenberg cultuurcentrum in Wildervank. Deze wordt volgend jaar op zaterdag 18 april gehouden.

Voor de eventuele nieuwe mannelijke leden een prachtig doel om naar toe te werken. Het koor repeteert iedere woensdag in het verenigingsgebouw aan de Nieuweweg 2 in Muntendam.

Dus mannen, kom op!
Voor meer informatie, kijk op www.funism.nl