Regio

Week van de Smaak 2014SMAAK - Kom genieten van de Week van de Smaak, hèt jaarlijkse evenement waarin gezonde en eerlijke voeding centraal staat. Van zaterdag 27 september tot en met zondag 5 oktober vinden in het hele land en in onze provincie smakelijke activiteiten plaats met lekkere, eerlijke en duurzame ingrediënten. ‘Bonen op je bord' is het thema van de Week van de Smaak 2014.

Producenten, horecagelegenheden, cateraars en winkels doen mee en organiseren proeverijen, kookdemonstraties, workshops en streekmarkten. U kunt bijvoorbeeld zelf uw appels plukken, een rondleiding volgen over een boerenbedrijf of kennismaken met het oergraan spelt.

Bent u sportief aangelegd? U kunt ook smakelijk genieten op de fiets! Er zijn diverse fietsroutes in onze provincie zoals een speltroute, routes langs Plattelandswinkels en Toeren langs de boeren.

Alle activiteiten staan vermeld op www.weekvandesmaak.nl. Voor aanvullende informatie over de Week van de Smaak kunt u contact opnemen met de regiocoördinator van de provincie Groningen, Elles Bulder via 0597-593464 of info@ellesbulder.nl.