Regio

Bruisend programma tijdens Dag van de RegioREGIO - Op zaterdag 4 en zondag 5 oktober wordt voor de elfde keer de Dag van de Regio gehouden, dit jaar opnieuw in samenwerking met de Duitse Tag der Regionen. Voor het eerst worden aantrekkelijke arrangementen aangeboden zodat comfortabel het programma kan worden gevolgd.

Op zo'n 50 verschillende locaties in Groningen en Drenthe kunnen activiteiten worden bezocht onder het thema: Buur en Cultuur. Ook in Duitsland worden activiteiten georganiseerd. Tijdens de festiviteiten staat de regio centraal, waardoor inwoners en bezoekers de onontdekte pareltjes en mogelijkheden in de regio leren kennen.

Zo kunt u bijvoorbeeld exposities bezoeken, kunstenaars live aan het werk zien, een workshop of rondleiding volgen en het herstel van de Runde zien. Ook voor kinderen zijn er aantrekkelijke activiteiten zoals appels plukken, een caviarace, popcorn maken of breien met plastic. Dus ga op pad en laat u inspireren door deze bruisende regio!

De deelnemers van de Dag van de Regio staan vermeld in een magazine dat vanaf eind september verkrijgbaar is bij diverse folderpunten zoals VVV's en bibliotheken. Alle actuele informatie staat op www.dagvanderegio.nl.