Overslaan en naar de inhoud gaan

Open huis repetities bij operettevereniging Veendam Wildervank

Door op woensdag, 27 augustus, 2014 - 07:21

OPEN HUIS - Bij de operettevereniging Veendam-Wildervank (OVW) heeft het koor dringend behoefte aan versterking van zowel mannen als vrouwen. De succesvolle vereniging organiseert daarom op donderdag 4 en 11 september twee open huis repetities waar belangstellenden vrijblijvend kennis kunnen maken met de gezellige club.

De OVW is nu al weer druk bezig met verschillende producties voor de komende jaren. Volgend jaar maart zal de vereniging een drietal uitvoeringen gaan geven van de operette Frühjarhsparade. Daarnaast is het nieuwjaarsconcert gepland op vrijdag 9 januari en zal de vereniging mogelijk nog een concert in de regio gaan geven.

De operettevereniging is naarstig op zoek naar nieuwe enthousiaste mannen en vrouwen om deze activiteiten nog meer vorm te kunnen geven. Iedereen die van zingen en muziek houdt, is van harte welkom. Men hoeft geen groot talent te zijn, want oefening baart kunst en plezier staat voorop.

Voor belangstellenden zijn er donderdag 4 en 11 september speciale open huis repetities. Tijdens de open huis repetities kunnen belangstellenden geheel vrijblijvend binnenlopen om eens te kijken, te luisteren en desgewenst mee te zingen. Tegelijk kan de gemoedelijke sfeer binnen de vereniging geproefd worden.

De open huis repetities worden gehouden van 19.45 tot 22.00 uur in Wijkcentrum Dukdalf aan de Reede 1 in Veendam. Een kopje koffie of thee staat klaar
Wie meer informatie vooraf wil, kan dan bellen met voorzitter Eric ten Horn, tel: 06-29326778.