Overslaan en naar de inhoud gaan

Verrassend begin van een nieuw theaterseizoen vanBeresteyn Veendam

Door op vrijdag, 22 augustus, 2014 - 15:56

BEGIN - In het weekend van de Pruiverij en Oetmaarkt opent vanBeresteyn haar theaterdeuren voor een breed publiek. Op zaterdag 6 september vanaf 20.15 uur laten tal van artiesten die het komende seizoen komen optreden een voorproefje zien. Uit heel Nederland, maar ook uit de buurt komen zangers, muzikanten en cabaretiers naar Veendam om een tipje van de sluier op te lichten van hun voorstelling verderop in het seizoen.
Het is voor de tweede keer dat deze avond, georganiseerd en gepresenteerd door medewerkers van het theater, aan het begin van het seizoen plaatsvindt. Een groot succes, vond men vorig jaar en daarom voor herhaling vatbaar. De theaterkassa is gedurende deze avond geopend zodat men na afloop van de avond verzekerd kan zijn van een plaats voor een artiest die is bevallen.
vanBeresteyn maakt niet bekend welke artiesten u kunt verwachten, het is een Blind Date.. maar gegarandeerd eentje die niet tegen zal vallen.

De entreeprijs is laag gehouden, kaarten zijn voor € 10,00 te reserveren of af te halen bij de theaterkassa. Dit is inclusief een consumptie.

www.vanberesteyn.nl