Overslaan en naar de inhoud gaan

Anders Kieken 2014 in vanBeresteyn Expositie 2004 herhaalt zich na tien jaar

Door op vrijdag, 22 augustus, 2014 - 13:52

Oproep aan geportretteerden van toen voor een foto van nu

FOTO - Anders Kieken was de titel van de foto-expositie die 10 jaar geleden werd gehouden als één van openingsactiviteiten van Cultuurcentrum vanBeresteyn. Gedurende een aantal weken werd aan mensen gevraagd te poseren, op straat, in een winkel of een daarvoor ingericht fotohokje. De vele honderden portetten werden tentoongesteld in de lange gang van het toen splinternieuwe gebouw vanBeresteyn. Het werd een bijzondere expositie. Afbeeldingen van mensen in alle denkbare maten, vormen en kleuren.

We zijn tien jaar verder, vanBeresteyn viert dit jaar haar jubileum met veel activiteiten waaronder weer een verzameling van geportretteerde mensen, Anders Kieken 2014. Aan het einde van dit jaar zal in de lange gang van het gebouw hiervan een expositie te zien zijn.
Tijdens de Oetmaakt wordt op zondagmiddag 7 september een begin gemaakt met het fotograferen van mensen. Iedereen die op de foto wil en het leuk vindt om deel uit te maken van de expositie Anders Kieken 2014 kan zich melden op het Museumplein bij de stand van vanBeresteyn van 13.00 - 16.00 uur.

Oproep: maakte u 10 jaar geleden deel uit van de geportretteerden? Meld u zich bij vanBeresteyn! Niet alleen kunt u daar uw foto terugzoeken in het bewaarde fotoboek, ook willen we graag met u afspreken wanneer we opnieuw een foto van u kunnen maken.
Informatie over Anders Kieken 2014: Bertine Beugels 0598-317743 of Ginet Venema 0598-317733.