Overslaan en naar de inhoud gaan

Hee doe Kloune dag in Veendam

Door op zondag, 17 augustus, 2014 - 17:00

FEEST - Zaterdag stond het Veendammer winkelcentrum even op de spreekwoordelijke kop. 20 clowns in allerlei soorten en maten, fel gekleurd en met verschillende activiteiten vermaakten er jong en oud met hun grappen en grollen. Ballonfiguren, schminken, op de foto, een tattoo laten zetten, een clownshow en steltlopers, poppenkastclowns; ze waren er weer allemaal!

Kindercentrum Hoi Pippeloi was neergestreken op het Museumplein en samen met Mijn Kamerrr konden kinderen stoeptekenen en leuke prijsjes winnen. Dat konden ze ook bij de spelletjes op het grasveldje waar de mensen op het terras van Hotel Parkzicht veel plezier aan beleefden.

De kinderen mochten verkleed naar het centrum komen en een jury ging op zoek naar de leukst verkleedde clowntjes. Een aantal hebben hun prijsje al, de anderen kunnen die afhalen bij Compaen, Jan Salwaplein 3. De prijswinnaars zijn: Solane Pathuis, Nicole en Kim Buurmeijer, Mandy van Houten, Suze Schoenmaker en Geerle en Keiran Snijder.

De 'grande finale' was om kwart over vijf bij Shomaker voor de deur. Clown Knapie gaf met alle andere clowns een afsluitend optreden en daarmee werd de Hee doe Kloune dag afgesloten.

Bij Compaen kunnen ook de foto's van de Sprookjesdag worden opgehaald. Dagelijks tussen 8.30 en 17.00 uur.

Voor meer foto's, zie fotoalbum