Overslaan en naar de inhoud gaan

Activiteiten Wijkvereniging Sorghvliet gaan weer van start

Door op vrijdag, 15 augustus, 2014 - 18:15

Door Wijkvereniging Sorghvliet

NIEUW SEIZOEN - De activiteiten van de Wijkvereniging Sorghvliet in Veendam gaan weer van start. Op donderdag 28 augustus starten we het seizoen 2014/2015 met een klaverjasavond. De andere activiteiten zullen in het begin van september starten. Al onze binnenactiviteiten vinden plaats in Dukdalf.

Mocht u van klaverjassen houden dan zit u bij de wijkvereniging goed. U kunt namelijk op maandagmiddag en donderdagavond komen klaverjassen. De maandagmiddag groep start om 13:00 uur en de donderdagavond groep begint om 19:45 uur. Dit seizoen hebben we 19 middagen en 19 avonden op het programma staan. De eerste klaverjasavond begint op donderdag 28 augustus. De klaverjasmiddag start op maandag 1 september. Op zaterdag 17 januari 2015 staat onze jaarlijkse en traditionele klaverjasmarathon op het programma.

De wijkvereniging organiseert dit seizoen ook weer gezellige bingoavonden. Net als voorgaande jaren is de bingoavond op de tweede donderdag van de maand. De bingoavonden beginnen altijd om 19:45 uur. Vanaf dit seizoen organiseren Hilda van IJsselmuide, Monique van IJsselmuide en Petra Hiemstra de bingo.

Ook is het mogelijk om weer elke maandagmiddag, maandagavond en donderdagmiddag te biljarten in Dukdalf. Op de maandagmiddag en donderdagmiddag starten onze biljarters om 13:00 uur. Op maandagavond starten de biljarters om 19:00 uur. Ook is het mogelijk vanaf woensdag 3 september elke woensdagavond tot en met 22 april te bridgen. Het bridgen start elke woensdagavond om 19:30 uur.

Ook staan er weer veel activiteiten voor de jeugd op het programma. Zo organiseert de wijkvereniging al jaren haar bekende kinderdisco in Dukdalf. Voor leden van de wijkvereniging kost een avond van de kinderdisco slechts €2,- en voor niet leden €3,-. Onze vaste DJ's van afgelopen jaar draaien ook dit seizoen weer van 19:00 tot 21:30 uur. Sinds dit seizoen hebben alle kinderdisco's een aparte thema. We starten op vrijdag 12 september met een speciale Black & White Party. Twee dagen eerder op woensdag 10 september staat de eerste kinderbingo op het programma.

Buiten het klaverjassen, bingoën, biljarten, bridgen, de kinderdisco en alle andere activiteiten om hebben we ook een eigen toneelgroep. Vanaf maandagavond 18 augustus repeteren zij voor een nieuw stuk. De toneelgroep is nog op zoek naar nieuwe toneelspelers. Mocht je geïnteresseerd zijn kun je elke maandagavond om 19:30 uur een kijkje nemen in Dukdalf.

Bij een aantal activiteiten van de wijkvereniging krijgt u als lid korting. Dit geldt onder andere voor de kinderdisco (€1,- korting). Bij alle activiteiten is het mogelijk om voor €6,- per seizoen lid te worden.

Voor meer activiteiten kunt u kijken op onze website: www.wijkverenigingsorghvliet.nl. Sinds vorig seizoen zijn wij ook te vinden op Twitter via @WijkSorghvliet.