Regio

Spelweek Muntendam met gierende banden van start!MUNTENDAM - Op maandagmorgen 11 augustus was het dan weer eindelijk zover! De laatste week van de zomervakantie en betekent voor veel basisschoolkinderen in Muntendam een week spelen en leuke dingen doen op de jaarlijkse Spelweek in Muntendam!

Dit jaar was er weer een spectaculaire opening gepland, met raceauto's van Eddy Lambeck. Maar eerst opende wethouder Jan Velthuis de Spelweek op de ijsbaan. Door op een fiets een doek van het bord te onthullen, opende hij de Spelweek 2014

De opening met de raceauto's vond plaats op de Wethouder Venemasingel in Muntendam. Er kwamen heel veel kinderen met pappa's en mamma's kijken en zelfs een heleboel opa's en oma's en ander publiek werden door het geluid naar deze plaats gelokt! Het was een spektakel, en we wensen de kinderen deze week een hele fijne spelweek toe!

Op het programma staan verschillende leuke onderdelen en woensdag gaan we met alle kinderen een dag naar Slagharen.

Op donderdagavond is het jaarlijks terugkomend evenement een nachtje slapen in een tent, en vrijdag, dan is de bonte avond. De vrijwilligers hebben weer veel leuke prijzen kunnen bemachtigen voor de verloting. De verloting vind plaats op vrijdagavond en lootjes kunnen de gehele week worden gekocht bij het veld.

Op de Facebookpagina worden zo spoedig mogelijk de foto's geplaatst van de prijzen en langs deze weg worden alle sponsoren hartelijk bedankt! Uit Veendam en Muntendam, zonder jullie wordt het onzettend moeilijk om dit soort activiteiten te organiseren.