Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerste gebouwen bekend ‘Broez'n deur andermans Hoez'n'

Door op donderdag, 7 augustus, 2014 - 18:23

RUN - Op zaterdag 23 augustus 2014 vindt de Sightseeing Run Veendam ‘Broez'n deur andermans Hoez'n' plaats. Bij dit unieke loopevenement rennen de deelnemers dwars door een aantal bezienswaardigheden en andere gebouwen in het centrum van Veendam. De totale afstand zal ongeveer zes kilometer zijn en de lopers komen door tien gebouwen.

Programma
De start is om 13.00 uur op het Museumplein voor cultuurcentrum vanBeresteyn. Vlak voor de start zullen de deelnemers klaargestoomd worden voor de loop door een demo team van Oxygym. Zij zullen een spetterende warming up verzorgen. Daarna zal de loop starten en via het hertenkamp wordt vervolgens de eerste bezienswaardigheid aangedaan, het stadion van voormalige betaald voetbalclub SC Veendam. Verderop de route zullen onder andere; het indoorcentrum, cultuurcentrum vanBeresteyn en het gemeentehuis van Veendam doorkruist worden.

Meedoen en opgeven
Meedoen? Dat kan! Stuur een mailtje naar sightseeingrun@veendam.nl. Bij voorinschrijving tot 15 augustus kost het evenement slechts €5,- per persoon en kinderen t/m 12 jaar zijn zelfs gratis! Aanmelden na 15 augustus kan ook. De kosten zijn dan €7,-. Het inschrijven/ aanmelden zal plaatsvinden bij Sportplein dat gevestigd zit in het indoorcentrum van Veendam aan het Jan Salwaplein 3. Daarnaast kunt u ook samen met familie, vrienden, kennissen of collega's meedoen. Voor €40,- kunt u een team opgeven. Een team mag maximaal bestaan uit 10 deelnemers.

Mocht je meer willen weten, neem dan een kijkje op www.facebook.com/sightseeingrunveendam.