Overslaan en naar de inhoud gaan

Kick Off naar de middelbare school

Door op dinsdag, 5 augustus, 2014 - 15:15

KICK 0FF - In de laatste week van de zomervakantie van maandag 11 tot en met 14 augustus 2014 wordt gratis een Kick Off week georganiseerd voor leerlingen uit Veendam en Pekela die na de zomer naar de middelbare school gaan.

Programma Kick Off week
Bij veel kinderen verloopt de overgang basisschool naar de middelbare school soepel. Maar er zijn ook kinderen die wel een extra steuntje kunnen gebruiken om een goede start te maken in het vervolgonderwijs, omdat bijvoorbeeld kwetsbaar is of moeite heeft met contacten. Voor hen is de Kick Off, de weerbaarheidsdagen van het Centrum voor Jeugd en Gezin. In deze week worden de volgende activiteiten georganiseerd: samen schilderen, circustechnieken, weerbaarheid, samen eten en een eind tentoonstelling/optreden voor de ouders.

Opgeven?
Opgeven kan door te bellen met tel. 0800 22 22 211 of te mailen naar info@cjgveendam.nl. Er zijn geen kosten aan de Kick Off verbonden. De Kick Off vindt plaats van maandag 11 t/m donderdag 14 augustus 2014 van 10:00 - 15:00 uur (inclusief lunch) in het jongerencentrum Break! aan het Jan Salwaplein 3 in Veendam.