Overslaan en naar de inhoud gaan

Rabobank helpt klanten met internetbankieren

Door op dinsdag, 5 augustus, 2014 - 07:43

WORKSHOP - Vanaf 4 augustus verzorgt Rabobank Stad en Midden Groningen iedere eerste maandag van de maand een workshop Modern bankieren in afwisselend: Hoogezand, Veendam en Groningen. Het doel is dat deelnemers na de workshops zelf online hun bankzaken kunnen regelen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de bank.

Modern bankieren
José Bruinvoort is Verkoop en Service medewerker op de vestigingen van Rabobank Stad en Midden Groningen. José: "Je kunt heel veel bankzaken zelf regelen via internet, gewoon vanuit huis. Denk aan het saldo bekijken, geld overmaken en een nieuwe pinpas aanvragen. Nog niet iedereen kent deze mogelijkheden. Ook horen we vaak dat klanten zich zorgen maken over de veiligheid op het web. In de workshops Modern bankieren helpen we klanten op weg met veilig internetbankieren."

Workshop in twee delen
De workshop Modern bankieren bestaat uit twee delen van elk ongeveer tweeënhalf uur. Klanten kunnen ervoor kiezen om één of beide delen te volgen. José: "De eerste workshop is een introductie, waarin de basis van het internetbankieren wordt uitgelegd: wat kan ik online, hoe werkt het en wat heb ik nodig? Ook staan we uitgebreid stil bij de veiligheid. Wat doet de Rabobank om de veiligheid te beschermen en wat kun je zelf doen?" In de tweede workshop gaan de deelnemers aan de slag achter de computer om met hulp te oefenen met internetbankieren. "Het doel is dat deelnemers na de workshops zelf online hun bankzaken kunnen regelen", vertelt José.

Aanmelden
Vanaf augustus verzorgt de bank iedere eerste maandag van de maand een workshop. De locatie wisselt per maand tussen Hoogezand, Veendam en Groningen. Klanten die willen deelnemen, kunnen bellen met Rabobank Stad en Midden Groningen via (050) 586 86 86 of binnenlopen op één van de vestigingen. José: "Deelname is gratis. Enige basis computervaardigheid is handig, maar je hoeft zeker geen tovenaar te zijn op de computer."

Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/smg.