Overslaan en naar de inhoud gaan

Website Vakantiemarkten tijdelijk onbereikbaar door 'hoge belasting'

Door op zaterdag, 19 juli, 2014 - 23:57


INFORMATIE - Zaterdagavond was het niet mogelijk om de website www.vakantiemarktenveendam.nl te bezoeken. In plaats van informatie over de Vakantiemarkten wordt in een melding gezegd dat de website een hoge belasting veroorzaakt "op onze systemen".

Valt hieruit af te leiden dat heel veel bezoekers proberen de site te bezoeken voor informatie over wat er allemaal te doen is de drie komende maandagen?

De Vakantiemarkten staan ieder jaar garant voor veel gezelligheid, met veel mensen schuifelend langs de lange lint van kramen, en met livemuziek van volkszangers en coverbands altijd in de nabijheid van verkoelende terrasjes.

Dit jaar zal het met ruim 150 standhouders, livemuziek op 5 podia en diverse attracties extra aantrekkelijk zijn tijdens de drie maandagen in het centrum van Veendam. Er zal nog meer vermaak zijn dan ooit, zo beloofd de organisatie. En uitgaanscentrum Jinx zal voor het tweede jaar de Tropical Mondays organiseren.

Een gedeelte van de Kerkstraat-West is dan omgetoverd tot een tropisch paradijs, met o.a. livemuziek, een zwembad, palmbomen en loungebanken voor het echte zomergevoel. Het weer zal iets verkoelender zijn, met mogelijk kans op een klein subtropisch buitje.

Over wat er verder te beleven zal zijn kunt u hier (terug) lezen.