Overslaan en naar de inhoud gaan

Vakantiemarkten Veendam; Meer vermaak dan ooit!

Door op dinsdag, 15 juli, 2014 - 07:00

CENTRUM - Op de maandagen 21, 28 juli en 4 augustus is het weer zover; de 52e Vakantiemarkten in Veendam worden dan gehouden. Een prachtig evenement in het centrum van Veendam waar elk jaar weer vele duizenden bezoekers op afkomen.

Met ruim 150 standhouders, livemuziek op 5 podia en diverse attracties zorgen we weer voor 3 zeer aantrekkelijke maandagen in het centrum van Veendam.

Uitgaanscentrum Jinx zal, na het succes van vorig jaar, ook dit jaar weer 3 keer de Tropical Mondays organiseren! Een gedeelte van de Kerkstraat -West wordt omgetoverd tot een tropisch paradijs met o.a. livemuziek, zwembad, palmbomen en loungebanken voor het echte zomergevoel!

Nieuw is het initiatief van Cafe de Toeter, een heus verkeerspark voor de kids. Kom hiervoor naar het Prins Hendrikplein en laat de kinderen hun rijbewijs halen. Verder is de kermis uitgebreid en staat nu opgesteld tussen het Museumplein en het Kerkplein.

Verder hebben we op maandag 21 juli Max en Maxime, Jacob Molema, Duo Die 2, Ben Hendriks en Henk Harders op de podia staan. Op 28 juli komen Jacob Molema, Wim en Richard, Ben Hendriks, Reina en John Haze het publiek vermaken. En maandag 4 augustus sluiten we natuurlijk af met Lucas & Gea en diverse andere artiesten in de koepel. Verder treden dan op Joost de Vries, DJ Jack en Erik Moller, Duo die 2 en Max en Maxime.

Alle reden dus om deze data vrij te houde en koers te zetten richting het centrum van Veendam.