Overslaan en naar de inhoud gaan

Sightseeing Run Veendam

Door op maandag, 7 juli, 2014 - 18:41

RUN - Op zaterdag 23 augustus 2014 wordt een uniek loopevenement gehouden in het centrum van Veendam. De Sightseeing Run Veendam is geen gewone hardloop wedstrijd over een parcours, maar de lopers rennen dwars door allerlei bezienswaardigheden heen in Veendam. De totale afstand zal ongeveer zes kilometer zijn en de lopers komen door tien gebouwen. Het concept komt uit België en zal voor het eerst in Nederland georganiseerd worden.

De recreatieve loop wordt georganiseerd door een enthousiaste groep mensen met verschillende achtergronden. In de werkgroep zitten medewerkers van de gemeente Veendam, ondernemers, medewerkers van vanBeresteyn en de atletiekvereniging SV Veendam.

Meedoen en opgeven
De wedstrijd zal zaterdag 23 augustus 2014 om 13.00 uur starten op het Museumplein. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar sightseeingrun@veendam.nl. Bij voorinschrijving kost het evenement €5,- en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis! Mocht je meer willen weten, neem dan een kijkje op www.facebook.com/sightseeingrunveendam.