Overslaan en naar de inhoud gaan

Night of the guitars kleurt Museumplein Veendam oranje

Door op zondag, 6 juli, 2014 - 17:30

CENTRUM - De middag op het Museumplein begon al vroeg met een optreden van de bluesbands Lefthand Freddy en King of the World.

Na enorme plensbui begon met enige vertraging de zomereditie van Night of the Guitars. Prachtige optredens met bijzonder getalenteerde lokale artiesten en natuurlijk niet te vergeten het publiek, die zich uitstekend vermaakte met de klassiekers School van Supertramp en Helter Skelter van de Rolling Stones, uitgevoerd door Everhard Sprik, Koos Cramer en Irene Wilkens.

Met het nummers Easy livin" van Uriah Heep werd deze vijfde buiteneditie van Guitars afgesloten en kon worden overgeschakeld naar de wedstrijd Nederland-Costa Rica.

Een zinderende avond die eindigde in een ontploft Museumplein bij het laatste fluitsignaal, met een overwinning voor het Nederlands elftal die zich de komende dagen opmaakt voor de halve finale.

Bé Wever en crew van Bogdike, Hotel Parkzicht, Grandcafé vanBeresteyn, La Vache, de SKV, de gemeente Veendam, de Gasunie, omwonenden van het Museumplein, EHBO Wildervank en vele, vele anderen; bedankt voor een hele mooie middag, avond en een super nacht. Want terwijl het Museumplein werd ontruimd en schoongemaakt is elders in Veendam nog verder gefeest.


Voor meer foto's, zie fotoalbum