Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis kaartjes Tropiqua Veendam

Door op vrijdag, 4 juli, 2014 - 08:09

Door WBCV

GRATIS -
Voorgaande jaren heeft het Wijk- en Buurtbeheer Centrum Veendam (WBCV) zwemkaartjes uitgedeeld aan de basisschoolkinderen en hun ouders. Op vertoon van het kaartje kon u gratis zwemmen in het subtropisch zwemparadijs Tropiqua in Veendam en een gratis bakje patat en een pakje drinken krijgen in het restaurant.

Ook deze zomervakantie deelt het Wijk- en Buurtbeheer Centrum Veendam (WBCV) weer gratis zwemkaartjes uit aan de kinderen in de basisschoolleeftijd (tot 12 jaar, oudere kinderen gelden als volwassenen) en hun ouders. Voorwaarde is dat u in het centrumgebied woont (het gebied waar wij ons Centrum Journaal bezorgen), dus globaal het gebied tussen Jacob Bruggemalaan/Lloydsweg, Westerdiep, Bendixstraat en het spoor.

Wanneer u in aanmerking wilt komen voor deze zwemkaartjes voor u en uw kinderen, schrijf dan uw naam, adres en telefoonnummer op de buitenkant van een envelop, en vermeld tevens de namen van de kinderen + leeftijden en het aantal volwassenen voor wie u een kaartje wenst.

Lever de ingevulde envelop voor 13 juli 2014 in bij Gerard van der Boor, Tijdensstraat 50 of Luit Zuurman, Prins Bernhardlaan 2 of Hennie van 't Hof, Ketelstraat 16. Er is een beperkt aantal kaartjes beschikbaar, dus op=op.

De kaartjes zijn geldig van maandag 7 juli tot en met zondag 17 augustus. Wanneer u de envelop in de brievenbus doet, ontvangt u zo snel mogelijk de kaartjes thuis.