Overslaan en naar de inhoud gaan

Ondertekening convenant voor 0 - 12-jarigen in Veendam

Door op woensdag, 2 juli, 2014 - 17:21

CONVENANT - Wethouder Bert Wierenga ondertekende woensdagmiddag namens de gemeente Veendam het convenant ‘Doorgaande lijn van 0 - 12 jaar. Dit vond plaats in de Commissiekamer in het gemeentehuis in Veendam.

De directies van de basisscholen, de voorschoolse voorzieningen en de GGD, allen partners in het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in de gemeente Veendam, hebben uitgesproken te streven naar verbetering van de aansluiting van peuterspeelzalen, kinderopvang en de onderbouw van het basisonderwijs. Met dit convenant spreken alle organisaties uit de aansluiting tussen de voorschoolse voorzieningen en de onderbouw van de basisscholen te willen verbeteren. Dit convenant dient als uitgangspunt voor de inhoud van de samenwerking en gegevensuitwisseling tussen voorschoolse voorzieningen en basisscholen.

Het convenant werd, naast Bert Wierenga, getekend door de volgende personen:
de heer H. Doedens (GGD), de heer J. Brongers (Compaen), de heer H. Poppen (Scholengroep Opron), de heer H. Kielstra (VCO Midden- en Oost Groningen), de heer J. van Meekeren (Stichting Fidarda), mevrouw A.L. de Zwart en mevrouw J. Alders (Kindercentrum Hoi Pipeloi), mevrouw H. Aalfs (kinderopvang Meander), de heer J. Schomaker (Kinderdagverblijf Bamba) en mevrouw S.M. Enninga (Kinderopvang Perlei).