Overslaan en naar de inhoud gaan

Jongeren en de ING organiseren disco voor mensen met een verstandelijke beperking

Door op zondag, 29 juni, 2014 - 17:30

DISCO - Zaterdag hebben jongeren, samen met de medewerkers van de ING Bank en wat ondersteuning van het Jongerenwerk van welzijnswerkorganisatie Compaen voor de tweede keer een discoavond in Jongerencentrum Break georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking.

Een drietal jongeren die bezig zijn met het opzetten van hun eigen drive-in show, onder de naam Club Create, hebben het licht, het geluid en de muziek verzorgd. De medewerkers van de ING Bank in Veendam zorgden als gastheren en gastvrouwen voor de gezelligheid en hielden het feestje gaande.

Rijschool Wasse is zo vriendelijk geweest om de hapjes en drankjes te sponsoren zodat de bezoekers geheel gratis konden genieten van de avond. Het aantal bezoekers was nog relatief aan de lage kant, maar toch kan men spreken van een succes. De bezoekers en de betrokkenen zijn enthousiast. Er is dan ook besloten om hier een vervolg aan te geven. Het is het idee om de banden met de instellingen zoals Novo, De Zijlen, MEE en de Vriendschapskring van Humanitas wat aan te halen en elke drie maanden een disco te organiseren.