Overslaan en naar de inhoud gaan

VVV Veenkoloniën introduceert nieuwe producten

Door op dinsdag, 24 juni, 2014 - 16:06

PRODUCTEN - Vanaf dinsdag 24 juni breidt VVV Veenkoloniën aan Museumplein 5 in Veendam haar assortiment uit met een viertal geschenkpakketten. Een ‘Ik kom oet Grunnen'-babypakket, een Moi-pakket voor heren, een Moi-pakket voor dames en een Groningervlag-pakket.

Ook nieuw in de winkel is de door de VVV NL gelanceerde VVV Lekkerwegkaart. VVV Lekkerweg is een cadeaukaart waarmee je iemand een overnachting naar keuze cadeau geeft. Verpakt in een luxe doosje, waarin ook een inspiratieboekje zit, is het een onvergetelijk cadeau. Tijdens het zoeken naar een overnachtingsplek krijg je VVV tips te zien. Aparte adresjes, een bijzondere tentoonstelling, een theatervoorstelling en activiteiten in de periode wanneer jij je cadeaukaart gebruikt.

Tevens zijn er bij de VVV kaarten te koop voor Circus in Veen, een grootschalig muziektheaterspektakel dat plaats zal hebben in Stadion De Langeleegte in Veendam. In de zomer van 2014 - 6 tot en met 24 augustus - worden hier 15 voorstellingen gespeeld voor maximaal 500 toeschouwers. Kijk voor verdere informatie op www.circusinveen.nl