Overslaan en naar de inhoud gaan

Nederlands Kampioenschap Badminton voor Regioteams 2014

Door op dinsdag, 24 juni, 2014 - 19:24


Iris Lieben, Rob Dellebarre, Yasmin Klein en Thomas Niemeijer.

Tekst SV Meteoor

BADMINTON
- SV Meteoor J1 speelde afgelopen competitie seizoen in de 1e kl. U19 en werden daarin kampioen. Rob, Thomas, Yasmin en Iris mochten naar het NK voor regio teams in Zutphen.

Zaterdag werden de poulewedstrijden gespeeld, met een 5-0 overwinning op Bravo en een 4-1 overwinning op de Hoornse, waren ze poulewinnaar. En moesten ze zondagochtend tegen BC Nieuwerkerk allemaal toch last van de zenuwen met een 3-2 overwinning konden ze gaan strijden voor de 1e of 2e plek tegenstander BC Amersfoort.

Geen zenuwen meer maar lekker spelen. Thomas en Iris spelen de mix en verliezen de 1e set met 21-19 en in het begin van de 2e set slaat het noodlot toe, Thomas en Iris willen beiden de shuttle terug slaan en de vinger van iris word geraakt en het ergste wordt gevreesd....... Bij de fysio ijszak, tape en paracetamol, niet gebroken maar zwaar gekneusd. Met de schrik in de benen spelen ze toch verder opgeven staat niet het woordenboek van Iris en verliezen ze de 2e set. Rob wint zijn single in 3 sets en Yasmin verliest haar single.

De heren dubbel word ook heel spannend en de jongens verliezen de 3e set met 21-19. Het kampioenschap is voor Amersfoort en Iris en Yasmin moeten dan nog dubbelen, ze heeft veel last van haar vinger kan niet hard slaan, dan maar gewoon lekker spelen.
Zeer tevreden met een 2e plek op dit Nederlands Kampioenschap.