Overslaan en naar de inhoud gaan

Muziekfestijn Langeleegte Veendam groot succes

Door op maandag, 23 juni, 2014 - 17:25

Foto's Willem van der Werf en Henk Drenth

LANGELEEGTE - Zaterdagavond werd een groot muziekfestijn gehouden op de parkeerplaats van de voormalige SC Veendam.

Met het geld dat vorig jaar met een sms-actie werd opgehaald om SC Veendam op de been te houden, organiseerde Simone FM , in samenwerking met Hotel Parkzicht en On Air Event Support, een groot gratis muziekfestijn.

Bij de aanvraag van de vergunning vertelde burgemeester Sipke Swierstra aan directeur Bert Vos van Simone FM dat het festijn niet op het veld mocht plaatsvinden omdat dit technisch niet haalbaar was voor het voetbalveld. Een woordvoerder van Simone FM kon parkstadveendam.nl vertellen dat alle 2500 gratis kaarten waren uitgegeven.

De meest spectaculaire artiesten waren deze avond: Mooi Wark, Sharon Doorszon, Harry Slinger (Drukwerk) en One, Two, Trio.

Bert Vos vertelde aan de verslaggever van RTV Noord dat hij graag het volgende jaar weer een muziekfestijn wil houden in Veendam, maar dat ligt ook aan de andere partijen die hierbij betrokken zijn.

Zeer opvallend was toch wel dat er maar weinig fanatieke supporters van SC Veendam aanwezig waren. Diana Groot liet ons weten dat ze geen feest kan vieren op het graf van SC Veendam maar anderen gewoon moeten gaan. Op Facebook liet ze weten: "Voor.mijn part kwam u2 je gaat toch geen feest vieren voor een club die er niet meer is veendam was ons leven veendam.is de club waar wij van.houden onze harten zijn geel/zwart en dan ga je.niet juichen hossen springen of zingen belachelijk georganiseerd"


Fotoalbum.