Overslaan en naar de inhoud gaan

Florian Houwen naar de Speedo Jaargangfinale

Door op maandag, 23 juni, 2014 - 08:00


Florian Houwen

ZWEMMEN - Volgende week zondag vinden de laatste zwemwedstrijden van het seizoen plaats. Enkele zwemmers van Bubble doen dan mee aan de open waterwedstrijd "de Rode Loper" in het A.G. Wildervanckkanaal te Stadskanaal. Tevens kunnen recreatieve zwemmers meedoen aan de prestatietochten. Voor meer informatie zie de site www.zwemevenement-derodeloper.nl

Echter Florian Houwen heeft zich geplaatst voor de Speedo jaargangfinale te Dordrecht. De jaargangfinale is een jaarlijks terugkerende zwemwedstrijd voor de beste 24 zwemmers van Nederland in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar. De wedstrijd vindt plaatst in een 50 meter bad. Florian komt uit op de 100 meter borstcrawl. Zijn prestatie is te volgen via Livetiming van de KNZB. Namens Bubble wensen wij hem heel veel succes.

Dit weekend deden Isabeau Essing en Hendrik Broekema mee aan de NJJK lange baan te Amsterdam. Isabeau heeft op de meeste afstanden haar persoonlijke tijden kunnen verbeteren. Zij mocht maar liefst op 6 afstanden uitkomen. Haar beste eindklassering was op de 200 m rugcrawl. Zij is hiermee 17e van Nederland geworden. Hendrik mocht 3 afstanden zwemmen. Wat ook al een hele prestatie is. Zijn beste eindklassering was de 50 m vrijeslag. Hier is hij 34e mee geworden.