THOR sluit seizoen af met mooie resultaten Twee medailles voor Robin Brongers

Door op zondag, 22 juni, 2014 - 22:08

Minior Robin Brongers (10 jaar)

ZWEMMEN - Nadat de zwemmers van THOR vorige week een geweldige 25 meter finale hadden gezwommen, hebben ze het seizoen nu goed afgesloten door ook nog weer goede resultaten te behalen tijdens de regiofinales van de 50 meter competitie.

In Delfzijl waren het weer de minioren die als eerste mochten startten. Nu was het Robin Brongers die met twee medailles naar huis ging; een zilveren voor de schoolslag en een bronzen voor de rugcrawl.

De wedstrijd vervolgde 's middags met de junioren en jeugd. Reina Poelman wist op alle slagen een prijs te winnen, ze werd 1e op de vrije slag en rugcrawl, 2e op de vlinderslag en 3e op de schoolslag. Ook Marianne Ketelaar en Janine Roelfs gingen met een gouden medaille naar huis. Marianne won deze op de schoolslag en rugcrawl en Janine op de vrije slag. Chayenne Battjes beklom het podium drie keer; 2e op de rugcrawl en schoolslag en 1e op de vrije slag. Michelle Fekken behaalde twee maal de 2e plaats en wel op de schoolslag en rugcrawl.

Volgend weekend gaan de zwemmers van THOR met z'n allen op zwemkamp naar Sellingen. Ze zwemmen daar geen wedstrijden, maar gaan wel leuke (zwem)spelletjes doen.