Overslaan en naar de inhoud gaan

Bootcamp voor senioren groot succes

Door op vrijdag, 20 juni, 2014 - 17:38

BOOTCAMP - Team Sport van de gemeente Veendam verzorgde de afgelopen weken twee bootcamplessen voor senioren. Meer dan 20 senioren namen hier enthousiast aan deel. De komende tijd worden nog drie bootcamplessen gegeven.

De lessen vinden plaats in het Borgerswold in Veendam. Stevig wandelen wordt afgewisseld met diverse oefeningen. Bij de oefeningen wordt gebruik gemaakt van wat de deelnemers onderweg tegenkomen, bijvoorbeeld boomstammen, heuvels, zand etcetera of ze voeren oefeningen uit in tweetallen of groepjes. De les is voor iedereen geschikt mits u goed kunt lopen. Lekker in de buitenlucht bewegen, gecombineerd met een gezellige sfeer, zorgt ervoor dat iedereen met volle teugen geniet.

Woensdag 25 juni 2014 is er weer een les. Om 13.30 uur vertrekken de deelnemers vanaf de Kinderboerderij. De kosten voor deelname bedragen € 2,50.

Op 23 en 30 juli zijn er nog twee lessen. Dan wordt er om 13.30 uur vertrokken vanaf de waterskibaan. Informatie over de lessen kunt u verkrijgen bij Team Sport, tel. (0598) 65 23 02.