Overslaan en naar de inhoud gaan

Voedselbank zoekt financiele steun

Door op maandag, 16 juni, 2014 - 16:30


VOEDSELBANK -
Binnenkort zijn we dankzij de sponsorloop van 31 december 2013 'Ïk loop voor de Voedselbank', extra media aandacht en een gulle gever de gelukkige eigenaar van een witte PEUGEOT BOXER, een (koelbox)wagen waar we ons voedsel mee ophalen bij diverse bedrijven in de regio. Dat is heel mooi, maar de jaarlijkse onderhouds- en exploitatiekosten zijn nog een probleem.

We hopen dit probleem met steun van u als ondernemer op te kunnen lossen. Wij stellen de auto namelijk beschikbaar voor stickersponsoring. Onze auto rijdt het hele jaar rond in de regio Veendam, Menterwolde en als we de auto voorzien van een sticker met uw bedrijfsnaam en -logo krijgt uw bedrijf een grotere naamsbekendheid.

Bovendien wordt uw bedrijfsnaam en -logo daardoor geassocieerd met het goede werk van stichting Voedselbank Veendam - Menterwolde. Dat heeft een zeer positief effect op het imago van uw bedrijf. Ook kunt u binnenkort met logo en link worden vermeld op onze website. Voor een relatief gering bedrag maakt u zo het hele jaar reclame voor uw bedrijf en ondersteunt u de Voedselbank.

U kunt zelf de grootte en plaats van uw sticker bepalen. We hanteren voor de sponsor-bijdrage een richtlijn van € 200.- excl. BTW per jaar (minimaal 4 jaar) voor een stickergrootte van 130 x 520 mm of 1.300 x 300 mm (in de vorm van een digitaal bestand door u bij te leveren EPS of PDF).

Indien u geïnteresseerd bent, kunt u samen met ons bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met Fred van Loenen via tel. 06-510 98 824 of via de mail fredvanloenen@hetnet.nl

Verder zal op vrijdag 27 juni onder het genot van een kopje koffie de PEUGEOT BOXER worden gepresenteerd, sponsoren worden uitgenodigd, een persfoto van de sticker sponsoren van de nieuwe auto worden gemaakt en om het nut van de voedselbank onder de aandacht te brengen!

Wij zijn gaarne bereid een en ander toe te lichten. Uw eventuele opdracht zullen wij met de meest mogelijke zorg uitvoeren.

In afwachting van uw antwoord,
Met vriendelijke groet,
Fred van Loenen
(06 510 98 824)