Overslaan en naar de inhoud gaan

Goochelaars brengen gezelligheid in centrum Veendam

Door op zondag, 15 juni, 2014 - 17:00

CENTRUM - Zaterdagmiddag bezochten diverse goochelaars het centrum van Veendam. Bogdike had flink uitgepakt want de meest spraakmakende en gerenommeerde goochelaars van Nederland streken neer in Veendam. Onder hen was Hilbert Geerling, viervoudig Nederlands Kampioen Goochelen voor kinderen.

Met recht worden de shows van Geerling ‘magisch jeugdtheater' genoemd. Twee keer gaf hij een voorstelling op het Veenlustplein waar hij gezellig op de bank tussen de kinderen in ging zitten, zodat het persoonlijk contact werd vergroot en de kinderen direct hun vragen konden stellen. Maar ook de andere goochelaars en magiërs waren onbegrijpelijk en onvoorstelbaar.

Naast de shows was er een workshop waar kinderen zelf een truc konden leren en mee naar huis mochten nemen. Aan stadsomroeper Geert Veen uit Winschoten te taak om iedereen op de hoogte te brengen van de activiteiten in het centrum.

Bogdike organiseerde i.s.m. Summerfun ‘It's a kind of magic!' In negen etalages in het centrum waren goochelspullen verstopt. Kinderen konden hiermee leuke prijzen winnen.

 

Foto's: www.horecapromotieveendam.nl


Voor meer foto's, zie fotoalbum