Overslaan en naar de inhoud gaan

Speciale paraplu editie van Avondvierdaagse Update fotoalbum

Door op vrijdag, 6 juni, 2014 - 08:40

GEZELLIG - De donderdag editie van de Avondvierdaagse was een natte editie. Er vielen stevige buien en wandelend door het landelijke gebied van de Adriaan Tripweg, de Jan Kokweg en over het pad langs de sluis liepen ruim 2000 wandelaars, gewapend met regenkleding en veelal met regenscherm, door een scherm van hemelwater. Misschien hoort het ook wel bij het wandelavontuur van de Avondvierdaagse, maar soms kan het wel heel erg nat zijn.

In ieder geval was er heel veel lol tijdens het lopen, en bijgaand ziet u een fotoverslag.

Het wandelevenement is vooral een heel gezellig evenement, samen met vrienden uit de klas, de sportclub of vereniging plezier maken. De Avondvierdaagse leek aan populariteit niet in te boeten.

De organisatoren Albert Bosscher en Ina Norder hadden de organisatie prima voor elkaar. Met de inzet van de vele vrijwilligers uit de verschillende geledingen werden de lopers over de juiste banen geleid.

Gelukkig zien de vooruitzichten voor de intocht vandaag er een heel stuk zonniger uit. Was donderdag de intocht op de meeste plaatsen in het land een nat onthaal voor de wandelaars, tijdens de Veendammer editie zal het vooral een zonnig onthaal zijn.


Fotoalbums