Overslaan en naar de inhoud gaan

Noorder Wakeboard Challenge 2014

Door op maandag, 2 juni, 2014 - 16:08

WAKEBOARD - Op 7 juni zal de Noorder Wakeboard Challenge, de noordelijke wakeboardcompetitie, weer van start gaan! Er wordt al flink geoefend op de drie kabelskibanen die het Noorden rijk is en dat belooft veel goeds voor de competitie.

De Noorder Wakeboard Challenge is een competitie, waarbij deelnemers van allerlei niveaus en leeftijden het tegen elkaar opnemen. Het wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd en is
een unieke samenwerking tussen de drie kabelskibanen in Harkstede (vlakbij Groningen),
Veendam, Erm (vlakbij Emmen) en wakeboardvereniging TSVG uit Harkstede. Er doen deelnemers mee van allerlei leeftijden en niveaus, waardoor het een zeer afwisselende en gevarieerde competitie is.

De eerste tourstop is op 7 juni in Veendam, daarna wordt op 14 juni gestreden in Erm en
op 28 juni is de finale in Harkstede. Op die dag zal bekend worden gemaakt wie zich de beste wakeboarder van het Noorden mag noemen.

Op 7 juni zal de eerste tourstop van de Noorder Wakeboard Challenge worden gehouden bij Blue Bay Veendam in Veendam. Het afgelopen seizoen zijn er aardig wat obstakels in het cablepark geplaatst, waardoor je nu een ruime keuze uit obstakels hebt. Maar natuurlijk is er ook nog genoeg ruimte voor vette inverts!

Kosten deelname:
• jeugd t/m 11 jaar: € 10,-
• iedereen ouder dan 12 jaar: € 15,-

Wil je komen kijken? Dan is de toegang helemaal gratis.

Meer informatie op: www.noorderwakeboardchallenge.nl