Overslaan en naar de inhoud gaan

Laurens Schreuder en Gert Immerzeel brengen een keur aan stemmige liederen voor crematies, uitvaartdiensten

Door op dinsdag, 27 mei, 2014 - 20:35

STEMMIG - Het muzikale duo Laurens Schreuder uit Veendam en Gert Immerzeel uit Oude Pekela brengen een keur aan stemmige liederen, voor crematies, uitvaartdiensten en dergelijke.

Vorig jaar trad het duo op verzoek voor het eerst op tijdens een uitvaartdienst en vanuit de uitvaart begeleiding komen sindsdien enthousiaste en positieve reacties binnen. Nabestaanden ervaren het als een warm afscheid, met meer emotie en niet zo kil als CD muziek op de achtergrond. En als je het dan ook op deze manier met live zang en muziek kan afsluiten, dan geeft dat een ieder voldoening, aldus Laurens Schreuder.

Het repertoire bestaat uit Gronings- Nederlands- en Engelstalige nummers. Ook hebben de heren geestelijke liederen in hun programma, zoals werk van Johannes de Heer en het liedboek.

Laurens Schreuder is al sinds jaar en dag verbonden aan het Groninger Christelijk Mannenkoor Albatros uit Nieuwe Pekela, als bas-bariton in de hoedanigheid van zowel koorlid als solist. Buiten zijn kooractiviteiten, heeft hij ook enige bekendheid verworven met het zingen van liedjes van Ede Staal en andere streektaalartiesten.

Gert Immerzeel is eveneens lid van het mannenkoor Albatros als bas-bariton. Tevens bespeelt hij meerdere muziekinstrumenten, begeleidt koren op de piano o.a. ook bij Albatros, verzorgt ook muzikale omlijsting bij diner's en dergelijke. In deze combinatie met Laurens neemt hij piano/gitaarbegeleiding en zang voor zijn rekening.

Voor informatie kan men bellen met Laurens Schreuder 06-39880040.